Lasergraveren is het graveren door middel van een gebundelde energiebron die door verschillende lenzen gaat zodat de laserstraal perfect bij elkaar komt en vele materialen kan graveren en snijden. 
U kunt dit vergelijken met een vergrootglas waarmee u vroeger het zonlicht bundelde om vervolgens in hout of een ander materiaal te branden.
Het enige verschil is dat onze lasermachine goed beschermd is en een hogere energiebron heeft waardoor onze laserstraal heel krachtig is.

Lasergraveren kan op (bijna) ieder materiaal. De materialen die gegraveerd kunnen worden zijn o.a.: Hout, Leer, Glas, Spiegel, Kunststof, Metaal, Steen, Papier, Karton, Rubber en zelfs op fruit.

Het grote voordeel van deze techniek is dat je met de laser hele kleine puntjes heel dicht bij elkaar kunt graveren, waardoor er dunne lijnen en contouren gegraveerd kunnen worden. Door deze precisie zijn de mogelijkheden eindeloos. De lasermachine levert een hoge kwaliteit, snel, flexibel en contactloze graveringen. 
In vergelijking tot andere graveermethodes is de werkvoorbereiding veel korter waardoor de kosten laag kunnen blijven.
Zoals eerder gezegd kan de laser hele kleine geconcentreerde laserstralen produceren waardoor foto's, logo's, teksten en afbeeldingen hoogwaardig gegraveerd kunnen worden en de kleinste details in het ontwerp.

U kunt bij ons zelf een ontwerp aanleveren maar ook kunt u ons alleen een uitleg van uw idee geven en dan maken wij voor u een (of meerdere) ontwerp.
Indien gewenst kan er ook een gratis digitaal voorbeeld gemaakt worden zodat u kunt zien hoe het eindresultaat ongeveer zal worden.

Hier onder vind u enkele foto's van producten die wij hebben gegraveerd.
Wilt u ook iets laten graveren, kom dan langs of neem contact met ons op.
U kunt kiezen uit producten die wij standaard hebben staan maar u mag ook zelf uw eigen materiaal meenemen of aanleveren.
Wij hebben een werkgebied van 600x900 mm en kunnen tot 230 mm hoge producten graveren met onze laser.

Heeft u grotere producten die gegraveerd moeten worden neem dan contact met ons op, wellicht dat wij het product kunnen graveren door middel van zandstralen.
Naast het graveren kunnen wij met onze laser ook bepaalde producten en materialen snijden, ook daarbij is het mogelijk om zelf producten en materialen aan te leveren.