Decorama is in 1999 opgericht door Ineke en Henk Bouckaert. Decorama was in eerste instantie een winkel in het centrum van Groesbeek met een uniek assortiment met producten voor woninginrichting. Door de grote winkelketens in deze branch was Decorama genoodzaakt te stoppen met de winkel in het centrum. De vraag naar persoonlijke graveringen op producten bleef bestaan. Hierdoor zijn ze kleinschalig aan huis deze dienst blijven geven naast hun fulltime baan en zijn zich daarin gaan specialiseren. Al snel daarna werden zij bekend als de graveerspecialist op spiegel en glas in Groesbeek en omgeving.

Zoon Arjan hielp af en toe mee en leerde het vak van zijn ouders. In 2009 werd Arjan mede eigenaar van het inmiddels weer kleine bedrijf Decorama. Door een frisse blik kwamen er ook weer andere klanten bij. Er kwamen steeds meer en grotere opdrachten bij waardoor de werkplaats aan huis al snel te klein werd. Juni 2010 is de overstap gemaakt om het bedrijf verder uit te bouwen en te verhuizen naar een bedrijfspand van circa 150m² op de Cranenburgsestraat in Groesbeek. In dit pand hadden ze een apart kantoor, grote werkplaats en aparte showroom. In 2012 heeft Arjan het bedrijf volledig overgenomen. In 2014 is besloten te verhuizen naar het huidige pand aan de Rijksweg in Molenhoek vanwege ruimte gebrek en betere locatie. Naast meer ruimte (270m²) is deze locatie ook vele malen beter bereikbaar met openbaar vervoer en zit Decorama vlak bij de snelweg A73. Door de jaren heen zijn er veel nieuwe technieken in het graveren en glasbewerken bij gekomen. Inmiddels staat Decorama op de kaart in heel Nederland en België als specialist in het bewerken en graveren van spiegel en glas.

Eind 2015 heeft Decorama de groothandel in glazen naamborden incl. ruim 110 verkooppunten in Nederland en België genaamd glazennaamborden.nl overgenomen. Toen is ook een glasoven aangeschaft zodat er ook glas gesmolten kan worden. September 2016 is er een CO2 lasergraveer en snijmachine bij gekomen met een werkgebied van maar liefst 900x600 mm. Hierdoor wordt het assortiment en graveerspecialisatie nog verder uitgebreid. Naast het graveren op spiegel en glas is nu ook graveren op Metaal, Hout, Kunststof, Steen en vele andere materialen mogelijk. Ook kunnen we veel van deze materialen snijden.

Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wilt u zien hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan contact met ons op en kom langs in ons atelier. Wij leiden u graag rond en indien gewenst demonstreren wij diverse technieken. Tot die tijd vind u alle informatie op onze website. De mogelijkheden zijn eindeloos dus vind u niet wat u zoekt neem dan contact met ons op.